Ігрові ноутбуки замовити у Львові

Категорії

Ігрові ноутбуки відрізняються від своїх офісних побратимів не тільки та не стільки своїм грізним зовнішнім виглядом та яскравим RGB-підсвічуванням, а продуктивною начинкою, більш ефективною системою охолодження та іншими атрибутами. Ось основні з них:

Високопродуктивний процесор (щонайменше чотири ядра, TDP понад 30 Вт, тактова частота в режимі розгону від 3,5 ГГц);
дискретна відеокарта із солідним запасом власної пам'яті;
система охолодження, що ефективно справляється з охолодженням потужних складових в обмежених умовах;
швидкий та місткий SSD-накопичувач;
екран з підвищеною частотою та зниженим часом відгуку для чіткого зображення при динамічній зміні кадрів;
акумулятор із підвищеною місткістю (від 55 до 99 Втч).
Для деяких важливим є і дизайн, який найчастіше намагається привернути увагу покупця на тлі простих офісних «робочих машинок». Але вибір екстер'єру залежить від особистих смаків та переваг.

Найкращі недорогі моделі ігрових ноутбуків
Недорогі моделі підійдуть для геймерів-початківців, а також для людей з обмеженим бюджетом. Такі ноутбуки не забезпечать топовий рівень продуктивності, але комфортні для сучасних ігор.

Ноутбуки HP купити Львів

Під брендом HP випускають надійні ноутбуки, що відрізняються оптимальним співвідношенням якості та ціни. Спеціально для геймерів було розроблено серію HP Pavilion Gaming.
Ноутбук ASUS у Львові.

ASUS вивела на ринок нові ігрові ноутбуки ASUS TUF Gaming у травні 2021 року. Модель ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN197 є однією з базових конфігурацій з компонентами останнього покоління.

MSI ноутбуки замовити з доставкою
Компанія MSI випускає кілька серій ігрових ноутбуків. Для тих, кого цікавить бюджетний варіант, чудовим вибором буде модель MSI GL76 11UCK-248XRU.

Перейдемо до продукції Lenovo.

А точніше до моделі Lenovo Legion. Це відмінний вибір для тих, хто шукає ігровий ноутбук у середній ціновій категорії з великим 17-дюймовим екраном.
Ось ми дійшли і до Acer, чиї ноутбуки серії Nitro є одними з найпопулярніших на ринку. І часто цілком заслужено. Наприклад, модель Acer Nitro 5 R7-5800H виглядає дуже цікаво.

Преміальні моделі ігрових ноутбуків

Преміальні моделі геймерських ноутбуків – це найкраще, що пропонують виробники. Такі моделі відрізняє висока продуктивність, якісні дисплеї, продумане охолодження. Якщо дозволяє бюджет, такий лептоп буде найкращим вибором як для любителів ігор, так і для тих, хто цінує першокласну надійну техніку.

З найкращих ноутбуків преміального класу можна виділити такі моделі:

ASUS ROG Strix G15
ASUS ROG Strix SCAR 17
Lenovo Legion 7-16 Ryzen
Ось ще один Lenovo Legion у стриманому стилі - Lenovo Legion 5-15 i5-11400H

Ноутбук MSI GP76 i9-12900H. А ось і доречніше застосування Intel Core i9-12900H: в MSI він виявиться популярним.

Висновки

В продажі представлені ігрові ноутбуки на будь-який бюджет. Широкий асортимент дозволяє підібрати модель користувача з будь-якими вимогами. Крім того, виробники постійно вдосконалюють свої геймерські лептопи та випускають на ринок нові моделі, які ви можете замовити в інтернет-магазині https://komp-house.com.ua/

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по місту Львів,
Доставка по місту Львів,
Самовивіз з офісу
Самовивіз з офісу